Guide til gavekurve

Guide til gavekurve

Den lille gavekurve guide
Gavekurven er en af de mest populære gaver at give herhjemme. I dag kan man blot bruge 5 minutter på at sammensætte en kurv online og få den sendt afsted med få klik. Det er ikke en overraskelse af salget af gavekurve er stigende online, da en gavekurv er nem at købe og kan gives i alle anledninger. Gavekurve er en sikker vinder, da de fleste bliver glad for en lækker kurv fuld af delikatesser. En gave for maven og humøret.

Det er en klassisk problemstilling at være i tvivl om, hvad man skal give i gave når kvinden eller manden ikke ønsker sig noget i fødselsdagsgave. Det kan være svært at finde på en god gaveide hver gang man skal give en gave. Derfor vælger mange at sende en kurv med lækkerier, der passer til modtageren og budgettet. Med en gavekurv er det nemlig også nemt at vælge gavebudget, hvad enten man leder efter gaver til 150 kr med delikatesser eller ønsker at fylde en kurv op med luksusprodukter. Der er plads til alt, når man skal gave en gavekurv. Hos the gift lab har vi billige gavekurve startende fra 129 kr. Du kan også bygge din egen kurv.

Gavekurve som sæsongaver
Gavekurve er en let gave at give ved alle anledninger. Typiske begivenheder for en personlig gavekurv er mors dag og fars dag. På fars dag kan en gave være fyldt med hans farvorit-sager som øl, vin og chokolade. Gaver til mænd kan være svære at finde. Særligt når manden ikke ønsker sig noget, for hvad er den perfekte gave til manden der har alt? En betydningsfuld gave til ham kan sagtens være en smuk gavekurv med et håndskrevet kort med en særlig hilsen. Personlige gaver med smuk indpakning og håndskrevne kort er derfor også kernen af the gift lab. Du kan finde generelle gavekurve til ham eller bygge din egen kurv fra bunden med en personlig hilsen. Det samme gør sig gældende på mors dag. Det kan være svært at finde en gave til mor, på en dag, hvor hun ikke ønsker dig noget. Blomster er altid et sikkert hit, men en mors dags gave kan også være en personlig gave med hendes favorit lækkerier som rosé vingummi, keramik, chokolade eller bobler. Gavekurven er et hit som gave til kvinden der har alt. Du kan se alle vores lækre gavekurve særligt tiltænkt kvinder og læse mere om gaver til mors dag

Gavekurve egnet enhver anledning og budget
Gavekurve er gode ikke blot til familie med venner i alle anledninger. Ofte slår venner hovederne sammen og deler udgifterne til en gave sammen. Ofte skal man finde en gave til veninde inden for et særligt budget. Det kan være alt fra en billig gavekurv til 150 kroner eller en gavekurv til 300 kr. Du kan gå på opdagelse blandt vores gavekurve sorteret efter budget eller bygge din egen efter budget. Det kan også være en særlig kæreste gave. Gavekurven kan være en romantisk måde at fortælle hende eller ham man elsker at vedkommende betyder noget helt særligt. En kærestegave i form at en kurv med lækkerier til deling kan være den perfekte romantisk gave på valentine, når man skal skrue helt op for romantikken. En god kærestegave kunne være 'Filled with joy' med chokolade og kaffe.

Det smarte med gavekurve er også at de er en nem måde at sende en tanke til en man har kær. Ofte sender man gaver til kollegaer eller familiemedlemmer udenfor fysisk rækkevidde, og gavekurven er derfor en rigtig god måde at ønske god bedring ved fx sygdom eller tillykke ved festlige begivenheder som fødselsdag, fødsel eller bryllup. Gavekurve er gode i alle henseender. The gift lab gør det nemt at finde gaven hurtigt og få den leveret ved døren for at glæde modtager. Vi sender gaver dagligt.

Gavekurven er også rigtig god at fejre livets gave. Mange forældre får lejetøj og babytøj i gave, men en smuk kurv for både baby og forældre kan være en sød og god måde at give en gave. Baby shower gave kan være en kurv med kaffe og babyrangle som passer både forældre og barn. Det kan også være til barnedåb gave eller gave på 1 års fødselsdagen. Uanset hvad kan en gave til baby sagtens være en gavekurv der også tilgodeser mor og far. Vi har gaver til nybagt mor og nybagt far kombineret med gave til nyfødt baby. Det kan selvfølgelig også være en gave til gravid med lækkerier til hende en den lille ny. Du kan læse mere om gaver til babyer eller se alle vores babykurve.

Gør det let for dig selv med en kurv
The gift lab gør det nemt for dig at forkæle dine kære med den perfekte gaveæske. Vi gør det at give gaver til en ubesværet og meningsfuld oplevelse, hvor du kan fokusere på det sjove, mens vi klarer resten. 

Prøv vores bland-selv giftlab hvor du vælger dine favorit produkter til din egen personlige skræddersyede gavekurv. Vi har et stort og nøje udvalgt sortiment af gaveartikler med noget for enhver smag. Du finder f.eks. festlige drikkevarer, snacks og lækkerier, ting der passer ind i hjemmet og fine skønhedsprodukter. Vi tilbyder at skrive et personligt kort for dig, pakke gaven smukt ind og sende den afsted til dig eller modtager. 

Hvis du er den mere utålmodige type, kan du vælge mellem vores færdiglavede gaveæsker, som findes til enhver lejlighed. Vi har gjort os umage, når det kommer til sammensætning af gaver, hvad end det er til fødselsdage, jubilæer, indflytterfest, barselsbesøg, you name it!