gavekurv til fødselsdag

Hvad giver man til fødselaren der har ALT?

Du ved sikkert selv, hvor svært det kan være at finde på ønsker til din fødselsdag år efter år. Sandheden er måske bare, at du ikke står og mangler det helt store. Én ting er at man ikke kan finde på gaveønsker og ideer til sig selv, men så snart det gælder din uopfindsomme søster, far, bror eller tante kommer du på en endnu større opgave! For hvad giver man til fødselaren, der allerede har ALT man kan drømme om?


Der er mange måder at glæde sine venner og familie på. En sød og nem idé er at sammensætte sin egen gaveæske fuld af skønne sager som modtager vil elske. I vores gift lab kan du helt selv udvælge og plukke varer som du ønsker at give til en du holder af. Hvem kan f.eks. ikke altid bruge noget lækkert til ganen, et fint duftlys til stuen eller et par dejlige strømper. Når du giver en gaveæske kan du vælge lidt ad hvert, så der altid vil være noget, som falder i modtagers smag.

Fødselsdags gaveidéer til forskellige modtagere
Hvis din mor har fødselsdag, kan du fortælle hende, hvor meget du elsker hende med væres kærlighedschokolade fra Malmö chokoladfabrik samt et par dip-dye stearinlys i matchende farver.

Er det far der fylder år kan du forære ham et par specialøl med dertilhørende bog om øl, eller du kan udfordre habs kullinariske evner i køkkenet med vores bog "Sovs".

Din bror vil måske elske et god gin med et par lækre tonics og sprøde chips, som han kan nyde med kammeraterne.

Er det søsteren eller din veninde som er dagens fødselsdag vil hun garanteret elske et smukt duftlys der pynter i indretningen eller en sød notesbog i bæredygtige materialer. Skal det være mere festligt kan du peppe gaven op med sparkling rosé.

Bedsteforældrene er du næsten sikker på st imponere med lækkert sødt og chokolade, lidt vin og måske en buket tørrede blomster.

 
Skal vi hjælpe dig med den næste gave?
Er du i tvivl kan du altid ringe eller sende os en mail og så kan vi sammen finde frem til den helt rigtige fødselsdagsgave. Og er du til en nemmere løsning, finder du alle vores færdiglavede gavekurve her.