Imponer kunder og medarbejdere med unikke gaveæsker

Ønsker du at forkælde dine kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere med noget helt særligt? Er du personen, der år efter år står for at finde gaver til partnere, jubilæer, jul, påske og andre højtider? Har du svært ved at finde på andet end vin og chokolade? Så er du kommet til det helt rette sted.Vi skaber gaveæsker designet unikt til jer og matcher alle jeres ønsker. 

Lad jeres brand skinne igennem

Vigtigst for os er at implementere jeres firmas værdier gennem design og produkter, så jeres brand skinner igennem i gaveæskerne.Det er vores opgave at skabe wow effekt hos jeres kunder, partnere og medarbejdere, men ligeså vigtigt er det for os at give dig en stressfri gaveoplevelse. Derfor står vi for opgaven fra design til levering.

FORESPØRG HER
 • 1 STEP // FORESRPØGSEL

  Udfyld vores forespørgselsformular! Vi har brug for praktisk information som dato, sted og det omtrentlige antal gaver, sammen med  ønsker om æstetik og branding.

 • 2 STEP // BESKED FRA OS

  Vi sender dig straks de oplysninger, du skal bruge for at beslutte, om vi er et match. 

 • 3 STEP // SPØRGESKEMA

  Du beslutter dig for, at vi er et match, så du underskriver og udfylder vores gavedesign-spørgeskema, som vil hjælpe os med at tilpasse gaver til dig.

 • 4 STEP // INDLEDENDE DESIGN

  Baseret på svar, der gives i vores gavedesign-spørgeskema, skaber vi et udkast til gaveæskens design og koncept til gennemgang hos jer!

 • 5 STEP // DESIGNGODKENDELSE

  Vi samarbejder om designet, indtil det er perfekt! Når du har underskrevet det endelige gavedesign og indsender betaling, går vi i gang med at bygge dine gaver!

 • 6 STEP // LEVERING

  Vi håndterer alle aspekter af forsendelse, levering og koordinering til arbejdsplads/hotel/sted, mens du slipper for at bekymre dig om noget!

1 af 6