Handelsbetingelser

Pris og betaling
The gift lab modtager betaling med MobilePay, Visa, Dankort, Mastercard og bankoverførsel. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Når du gennemfører en ordre, får du automatisk tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail. Når vi er klar til at afsende din vare, vil du modtage en ny e-mail med trackingnummer. Det er en god idé at tjekke spam-filter på mail, hvis du ikke modtager e-mail.

Sørg altid for at tjekke, at du har oplyst din adresse, mailadresse og telefonnummer korrekt. Hvis der er fejl i den oplyste mailadresse, vil du ikke modtage en ordrebekræftelse, besked om afhentning (såfremt du har valgt lokal afhentning) og heller ikke mail med trackingnummer på din pakke.  

Aftaleindgåelse
Kunden skal ved ethvert køb acceptere vores handelsbetingelser. Vi opfordrer derfor kunden til, at læse disse betingelser grundigt så man er bekendt med forpligtelse og rettighed i henhold til nærværende aftale.

Levering og fragt
Læs mere under 'levering og fragt'

Fortrydelsesret
Læs mere under 'levering og fragt'

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Du reklamerer ved at sende os en e-mail på hello@thegiftlab.dk med følgende info:

  • Dit ordrenummer
  • Detaljeret beskrivelse af fejlen/manglen
  • Billede af fejlen/manglen.

Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Såfremt reklamationen ikke er berettiget, betaler du selv returomkostninger samt omkostninger for genlevering til dig.

Ved returnering
Varen sendes retur til følgende adresse: 

The gift lab
Tordenskjoldsgade 31, 5.
8200 Aarhus N

Vær opmærksom på, at vi kun modtager pakker som sendes direkte til vores adresse. 

Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, ligesom vi anbefaler du får en kvittering for afsendelsen, idet du bærer ansvaret for varen, indtil den er retur hos os igen.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og The Gift Lab har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.