Levering og fragt

Leveringstider
Vi pakker vi din ordre, så hurtigt vi kan, så du kan modtage dine varer i løbet af 1-3 hverdage. Du skal dog være opmærksom på, at der i tilfælde af forsinkelser hos leverandører eller under udsalg kan forekomme længere leveringstid. Så snart vi har pakket din ordre, vil du modtage et track and trace nummer, så du kan følge din pakke.

Ved levering til ikke-brofaste øer, skal du forvente en forlænget leveringstid.

Ved afhentning hos pakkeshop er det dit ansvar som kunde at afhente din ordre indenfor de oplyste tidsfrister. Afhentes ordren ikke indenfor fristen, sendes den automatisk tilbage til thegiftlab.dk. I dette tilfælde vil du blive opkrævet et beløb svarende til de omkostninger, der er forbundet med returforsendelsen. Dette gælder også i forbindelse med genforsendelse af din ordre eller ved fortrydelse af dit køb. Vær i den forbindelse venligst opmærksom på, at du ikke kan fortryde et køb ved at undlade at hente din pakke på det valgte afhentningssted.

Standard leveringstid (Danmark): 1-3 hverdage

Afhentning af ordre
Hos thegiftlab.dk kan du afhente din ordre og dermed spare fragten. Du bedes lave en aftale om afhentning per mail elisabeth@thegiftlab.dk inden du afhenter.

Adressen er:
Tordenskjoldsgade 31, 5.
8200 Aarhus N

Leveringspriser

Danmark
Vi sender alle pakker i Danmark som pakkepost med DAO og priserne er som følger:

Afhent i DAO pakkeshop DKK 39,00
Levering til dør med DAO DKK 49,00