Returnering

Fortrydelsesret og returnering:

Hos The gift lab har du i overensstemmelse med dansk ret, ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget varen.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder dit køb ved at give os tydeligt besked herom. Du kan kontakte os via e-mail: hello@thegiftlab.dk. Husk samtidig at anføre dit ordrenummer.

Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente din pakke på det valgte afhentningssted, ligesom du ikke kan fortryde dit køb ved bare at returnere varen (uden på forhånd at have gjort opmærksom på, du ville fortryde dit køb).

Ved afviste eller ikke-afhentede pakker opkræves et gebyr på 49,-

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af varen, skal du sende varen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb (se ovenfor). Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Når du returnerer varerne skal du gøre følgende:

  • Pakke varen i original emballage
  • Pakke varen forsvarligt ind, så den ikke beskadiges under transport

Du skal selv betale porto og eventuelle andre udgifter forbundet med returneringen, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Når du sender pakken retur, anbefaler vi derfor, at du får dokumentation for, at varen er sendt retur, ligesom vi anbefaler, at du pakker varen rigtig godt ind.

Varerne skal sendes til:

The gift lab
Tordenskjoldsgade 31, 5.
8200 Aarhus N

Varens stand ved returnering
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har betalt for varen, retur. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer varens/ordrens værdi til dig (med undtagelse af leveringsomkostninger) senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde købet. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Vi forbeholder os retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur i intakt stand. 

Bytte til anden vare
Såfremt du ønsker at bytte til en anden vare, skal du foretage et nyt køb og sende den første vare retur, da din faktura ellers ikke stemmer overens med dit køb. Vi håber på din forståelse.